Последната промена е направена на:
23 февруари 2018 во 10:16 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Адреса:
Ул. Васил Главинов бр. 12, ТЦЦ ПЛАЗА, кат 2
1000 Скопје
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 02 3254 050
Факс: 02 3290 240
http://www.aso.mk

Информации: Работно време од 08:30 до 16:30 часот

Лице за комуникација со граѓани, кои што имаат некаков вид и степен на попреченост: Весна Симоновска телефон за контакт: (02) 3 254 056

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување