Последната промена е направена на:
19 јули 2019 во 07:46 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk


  1. Решение за издавање на согласност за Друштвото за ревизија, консалтинг и даночни услуги ДИЛОИТ ДОО Скопје да врши ревизија на финансиските извештаи на Друштвото за осигурување ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ А.Д Скопје.
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Страница 1 од 40

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување