Последната промена е направена на:
23 февруари 2018 во 10:16 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Совет на експерти
 

Орган на управување на Агенцијата за супервизија на осигурување (АСО)


Претседател на Советот на Експерти,

д-р Климе Попоски

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Членови на Советот на Експерти:


Професионално ангажирани:

Зоран Стојановски

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Лулзим Имери

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Надворешни:

Илија Граорковски

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Александар Петрески

          e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување