Последната промена е направена на:
25 јули 2019 во 10:24 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Застапници во осигурување

Следење на испитот е овозможено на следните линкови:

 

 

(За да го следите полагањето во живо потребен ви е соодветна апликација за следење стримови како што е VLC player)

 

Обука за застапници 2018 година

Обука за застапници 2016 година

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување