Последната промена е направена на:
10 декември 2018 во 11:04 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Во врска со донесената Одлука на Владата на Република Македонија, поради спроведување на акцијата “Ден на дрвото – засади ја својата иднина“. 03.12.2014 година (среда), е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.

Агенцијата за супервизија на осигурување ги известува сите пријавени кандидати дека поправниот испит за застапници во осигурување односно осигурителни брокери се презакажува за следниот работен ден  04.12.2014 година , во 15:30 часот, во просториите на Европски Универзитет.

Пријавите за поправен испит освен по пошта може да се достават и по електронски пат,  на адреса Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите најдоцна до 02.12.2014 година.


Кандидатите кои ќе го полагаат испитот, потребно е да бидат во просториите на Европски Универзитет најдоцна до 15:00 часот.

Пријавата за поправен испит  за застапници во осигурување можете да ја симнете тука.
Пријавата за поправен испит за осигурителни брокери можете да ја симнете тука.

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување