Последната промена е направена на:
19 февруари 2019 во 10:53 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Резултати од испитот за застапници во осигурување одржан на 23.12.2014

 

Увидот на тестовите за осигурителни брокери и застапници во осигурување ќе биде одржан на ден 05.01.2015 г. од 10:00 часот до 11:00 часот во просториите на Агенцијата за супервизија на осигурување.

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување