Последната промена е направена на:
22 март 2019 во 14:11 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Агенцијата за супервизија на осигурување ги известува кандидатите кои го положиле  стручниот испит за вршење на работи на застапување во осигурување/ осигурително брокерски работи - теоретски дел одржан на ден 26.5.2015 година,  дека  стручниот испит за вршење на работи на застапување во осигурување/ осигурително брокерски работи -  практичен дел ќе се одржи на ден 23.6.2015 (вторник) година од 10:00 до 12:00 часот.

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување