Последната промена е направена на:
16 октомври 2018 во 14:46 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 16.09.2016
  1. Решение за издавање на согласност за индиректно стекнување на квалификувано учество во Друштвото за осигурување САВА осигурување а.д. Скопје.
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување