Последната промена е направена на:
16 ноември 2017 во 19:28 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Постапки за јавни набавки во 2017 година

Број на оглас Постапка за јавна набавка

Линк до огласот

129/2017 Ревизија на финансиски извештаи Линк
268/2017 Изнајмување на мултифункциски уреди Линк
264/2017 Тонери и фотокелии Линк
275/2017

Набавка на дизел гориво

Линк
274/2017 Услуги на такси превоз и превоз со патнички возила Линк
292/2017 Услуги за воздушен транспорт -Авиобилети Линк
338/2017

Преведувачки и лекторски услуги

Линк
269/2017

Disaster Recovery решение - секундарна локација за

ИТ системите на Агенцијата

Линк
353/2017 Осигурување на имот и лица Линк
426/2017 Изнајмување и одржување на автомат за кафе Линк
449/2017

Јавна набавка на вода

Линк

 

 


 

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување