Последната промена е направена на:
23 јули 2018 во 12:30 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

finansiska edukacija

Седница одржана на 29.11.2017
  1. План за архивски знаци на Агенцијата за супервизија на осигурување за 2018 година,
  2. Листа на документарен материјал со рокови за нивно чување,
  3. Листа на архивска граѓа од трајна вредност на Агенцијата за супервизија на осигурување за 2018 година,
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување