Последната промена е направена на:
23 јули 2018 во 12:30 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

finansiska edukacija

Седница одржана на 30.04.2018
  1. Одлука за изрекување мерки на супервизија спрема Друштвото за осигурување ЕУРОСИГ
  2. Решение за давање согласност за член на орган на управување во Друштвото за осигурување Винер живот, на лицето Мартин Теов,
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување