Ndryshimi i fundit është bërë:
25 korrik 2019 në ora 10:19.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Aktuale
Title Filter     Trego # 
nr Article Title Date
1 Festimi i Ditës së sigurimeve, 1 nëntor, 2018 E premte, 02 Nëntor 2018
2 Konferencë Rajonale e Aktuarëve - 22 Shkurt 2018 E martë, 20 Shkurt 2018
3 Vizitë pune e realizuar me përfaqësuesit e Rregullatorit të Tregut Financiar Austriak E enjte, 20 Korrik 2017
4 Java Globale e Parave E premte, 24 Mars 2017
5 Iu nda çmimi Agjencisë për Mbikëqyrjen e Sigurimeve E mërkurë, 01 Mars 2017
6 U zbatua trajnimi për të punësuarit e Agjencisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve E enjte, 03 Mars 2016
7 Shënimi i Ditës së Sigurimit, 1 Nëntori i vitit 2015 E enjte, 05 Nëntor 2015
8 Java globale e parave E hënë, 10 Mars 2014
9 Shënimi i ditës së sigurimit E hënë, 18 Nëntor 2013
10 U nënshkrua memorandum bashkëpunimi në mes AMS-ësë dhe FSSHM-ësë E mërkurë, 19 Dhjetor 2012
 
« FilloPara123TjetriFund »
Faqe 1 nga 3

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit