Последната промена е направена на:
20 октомври 2017 во 09:35 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
1 Реализирана работна посета со претставници од Регулаторот на финансиски пазар на Австрија Четврток, 20 Јули 2017
2 Глобална недела на пари Петок, 24 Март 2017
3 Доделена награда на Агенцијата за супервизија на осигурување Среда, 01 Март 2017
4 Спроведена обука за вработените во Агенцијата за супервизија на осигурување Четврток, 03 Март 2016
5 Одбележување на Денот на осигурувањето, 1 ноември, 2015 година Четврток, 05 Ноември 2015
6 Предизвици и трендови на глобалната осигурителна индустрија и нивното влијание на осигурителната индустрија во Македонија Вторник, 22 Септември 2015
7 Одбележување на Денот на осигурувањето Понеделник, 10 Ноември 2014
8 Доделување на награди за најдобри ликовни и литературни творби по повод меѓународниот ден на штедење Петок, 31 Октомври 2014
9 Прес конференција за промоција на новото осигурување во земјоделството подржано од Европа Ре Среда, 17 Септември 2014
10 Информација за реализирани настани во организација на Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 17 Јуни 2014
 
« ПочетокПред12345СледноКрај »
Страница 1 од 5

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување