Последната промена е направена на:
16 јануари 2018 во 14:33 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
11 Информација за реализирани настани во организација на Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 17 Јуни 2014
12 Испит за застапници на осигурување 12 и 13.05.2014 Вторник, 06 Мај 2014
13 Испит за осигурителни брокери 13.05.2014 Вторник, 06 Мај 2014
14 ПРВА ОБУКА НА АКРЕДИТИРАНИ ЗАСТАПНИЦИ ЗА ПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ ОД ЗЕМЈОТРЕС ПОДДРЖАНИ ОД ЕВРОПА РЕ Четврток, 03 Април 2014
15 Глобална недела на пари Понеделник, 10 Март 2014
16 Одбележување на Денот на осигурувањето Понеделник, 18 Ноември 2013
17 Спроведена обука за вработените во Агенцијата за супервизија на осигурување Понеделник, 11 Ноември 2013
18 Потпишан меморандум за соработка меѓу АСО и ФЗОМ Среда, 19 Декември 2012
19 Одбележување на Денот на осигурување Понеделник, 05 Ноември 2012
20 Мисија на Светска Банка во Република Македонија, 20-22 јуни 2012 Вторник, 03 Јули 2012
 
« ПочетокПред12345СледноКрај »
Страница 2 од 5

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување