Последната промена е направена на:
22 октомври 2018 во 13:48 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
21 Мисија на Светска Банка во Република Македонија, 20-22 јуни 2012 Вторник, 03 Јули 2012
22 Посета на Австриската асоцијација на осигурители Среда, 28 Март 2012
23 Одбележување на две годишнина на Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 01 Ноември 2011
24 Одржана регионална средба Понеделник, 17 Октомври 2011
25 Регионална конференција: Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност Четврток, 06 Октомври 2011
26 Организиран еднодневен семинар на тема техники и можности за инвестирање и управување со портфолио Среда, 21 Септември 2011
27 Склучен Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за супервизија на осигурување и Комисијата за супервизија на осигурување од Романија Петок, 08 Април 2011
28 Спроведена обука за вработените во Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 22 Февруари 2011
29 Склучен Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за супервизија на осигурување и Народната Банка Четврток, 20 Јануари 2011
30 Потпишан меморандум за соработка меѓу АСО и МАПАС Вторник, 21 Декември 2010
 
« ПочетокПред12345СледноКрај »
Страница 3 од 5

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување