Последната промена е направена на:
19 јуни 2019 во 14:26 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
41 Потпишан меморандум за соработка со Регулаторното тело за финансиски пазар на Австрија Вторник, 28 Септември 2010
42 Склучен Меморандум за соработка со Комисијата за финансиски пазар на Бугарија Среда, 02 Јуни 2010
43 Панел дискусија - Друштва за осигурување, перспективи на бизнисот и импликации на македонскиот пазар на капитал Сабота, 01 Мај 2010
44 Дебата “Развојот на осигурувањето во глобални рамки“ Четврток, 29 Април 2010
45 Склучен Меморандум за соработка со Агенцијата за супервизија на осигурвање на Црна Гора Среда, 21 Април 2010
46 Склучен Меморандум за соработка со Агенцијата за регулирање на финансискиот пазар во Република Албанија (AFSA) Понеделник, 19 Април 2010
47 Деловна средба со Македонското актуарско здружение “Актуар” Петок, 16 Април 2010
48 Склучен Меморандум за соработка со Комисија за хартии од вредност Среда, 07 Април 2010
49 Склучен Меморандум за соработка со Управа за спречување перење пари и финансирање на тероризам Среда, 07 Април 2010
50 Склучен Меморандум за соработка со Централна Банка на Република Косово Петок, 05 Март 2010
 
« ПочетокПред12345СледноКрај »
Страница 5 од 5

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување