Последната промена е направена на:
19 април 2019 во 07:59 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
1 Попоски од Братислава на Меѓународната Конференција за синергијата помеѓу осигурувањето на живот и пензиското осигурување – во последната деценија нашата земја во сегментот на осигурување на живот бележи најголем кумулативен раст од 455% и просечен годише Понеделник, 15 Април 2019
2 Попоски од Виена на Меѓународен форум за имотно осигурување – 2018 година беше најуспешна година во однос на пораст на продажбата на имотното осигурување во последната деценија, како и споредено со останатите земји во регионот Вторник, 09 Април 2019
3 Донесено Упатство за вршење на проценка на ризикот од перење пари Вторник, 09 Април 2019
4 Меѓународен форум за имотно осигурување Понеделник, 08 Април 2019
5 Започна проектот за финансиска едукација на населението Понеделник, 08 Април 2019
6 Агенцијата за супервизија на осигурување традиционалнo ја одбележа Глобалната недела на парите Понеделник, 08 Април 2019
7 Глобална недела на парите, 25-31 март,2019 година: Агенцијата за супервизија на осигурување со бројни активности ќе ја одбележи Глобалната недела на парите Понеделник, 25 Март 2019
8 Потпишан Меморандум за соработка во доменот на финансиската едукација и финансиската инклузија Понеделник, 25 Март 2019
9 Попоски од Франкфурт на Вториот форум за InsurТech Roadshow истакна – дигитализацијата во осигурувањето ќе влијае на поголемо задоволство на осигурениците, намалени цени на полисите за осигурување и поефикасна исплата на штети Петок, 22 Март 2019
10 Информација за обуки Понеделник, 18 Март 2019
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 1 од 14

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување