Последната промена е направена на:
19 февруари 2019 во 10:53 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
11 Објавен редовниот конкурс за учениците од основите и средните училишта по повод Светскиот ден на штедењето и Светскиот ден на осигурувањето Среда, 19 Септември 2018
12 С О О П Ш Т Е Н И Е Понеделник, 17 Септември 2018
13 С О О П Ш Т Е Н И Е Четврток, 06 Септември 2018
14 С О О П Ш Т Е Н И Е Среда, 05 Септември 2018
15 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи Петок, 31 Август 2018
16 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување Петок, 31 Август 2018
17 Склучен меморандум за соработка помеѓу регулаторните тела за супервизија на осигурување на Македонија и Турција Вторник, 03 Јули 2018
18 Публикација „Паметно управување со парите – водич за личните финансии“ Среда, 23 Мај 2018
19 Соопштение Вторник, 15 Мај 2018
20 КОНКУРС Четврток, 10 Мај 2018
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 2 од 12

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување