Последната промена е направена на:
10 декември 2018 во 11:04 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
101 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Вторник, 03 Април 2012
102 Работна посета во Брисел Понеделник, 19 Март 2012
103 Програма за осигурување од ризик од катастрофи Среда, 04 Јануари 2012
104 Средба со претставниците на Меѓународниот Монетарен Фонд (ММФ) Понеделник, 05 Декември 2011
105 Работилница - Ризично базирана супервизија во осигурувањето Понеделник, 07 Ноември 2011
106 Конференција на ЕВРОПА РЕ, “Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност” Среда, 19 Октомври 2011
107 Посета на претставници на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) Вторник, 18 Октомври 2011
108 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Понеделник, 17 Октомври 2011
109 Донесени Годишниот извештај за работењето на АСО и Годишниот извештај за осигурителниот пазар во РМ за 2010 година Среда, 29 Јуни 2011
110 Агенцијата за супервизија на осигурување издаде нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот-основано ново друштво за осигурување Петок, 27 Мај 2011
 
« ПочетокПред1112СледноКрај »
Страница 11 од 12

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување