Последната промена е направена на:
16 јануари 2018 во 14:33 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
41 Известување Петок, 05 Јуни 2015
42 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Петок, 08 Мај 2015
43 Известување Понеделник, 20 Април 2015
44 Соопштение за спроведување на обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување и обука и стручен испит за вршење осигурително брокерски работи Среда, 08 Април 2015
45 Светска недела на пари Понеделник, 09 Март 2015
46 Oдржана работилница на НБРМ и АСО на тема: Истакнување на потенцијалните влијанија на природните катастрофи врз работењето на комерцијалните банки Четврток, 05 Март 2015
47 Потпишан Колективен договор за независни регулаторни тела Петок, 27 Февруари 2015
48 Агенцијата за супервизија на осигурување даде дозвола за трансфер на осигурително портфолио Вторник, 20 Јануари 2015
49 Известување за полагање на поправен испит за застапници и брокери во осигурување Вторник, 16 Декември 2014
50 Известување за полагање на поправен испит за застапници и брокери во осигурување Среда, 26 Ноември 2014
 
« ПочетокПред123456789СледноКрај »
Страница 5 од 9

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување