Последната промена е направена на:
14 март 2018 во 14:49 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
51 Соопштение за спроведување на обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување и обука и стручен испит за вршење осигурително брокерски работи Среда, 08 Април 2015
52 Светска недела на пари Понеделник, 09 Март 2015
53 Oдржана работилница на НБРМ и АСО на тема: Истакнување на потенцијалните влијанија на природните катастрофи врз работењето на комерцијалните банки Четврток, 05 Март 2015
54 Потпишан Колективен договор за независни регулаторни тела Петок, 27 Февруари 2015
55 Агенцијата за супервизија на осигурување даде дозвола за трансфер на осигурително портфолио Вторник, 20 Јануари 2015
56 Известување за полагање на поправен испит за застапници и брокери во осигурување Вторник, 16 Декември 2014
57 Известување за полагање на поправен испит за застапници и брокери во осигурување Среда, 26 Ноември 2014
58 Избор на најдобар истражувачки труд од областа на управување со ризици и осигурување во Р. Македонија за 2014 година Среда, 05 Ноември 2014
59 Известување Четврток, 30 Октомври 2014
60 Известувањето за полагање на испит за застапник и брокери Четврток, 30 Октомври 2014
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 6 од 10

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување