Последната промена е направена на:
16 јануари 2018 во 14:33 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
61 Известување за полагање на поправен испит Понеделник, 16 Јуни 2014
62 СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА Вторник, 03 Јуни 2014
63 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Понеделник, 02 Јуни 2014
64 Известување за одржување обука и испит за проверка на стручната подготвеност за вршење работи на застапување во осигурување и осигурително брокерски работи Недела, 09 Март 2014
65 На 19 декември склучен Меморандум Петок, 10 Јануари 2014
66 Информација за одржана презентација од страна на Европа Ре (18.11.2013) Понеделник, 25 Ноември 2013
67 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Среда, 18 Септември 2013
68 Обука за застапници во осигурување Петок, 06 Септември 2013
69 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Четврток, 11 Април 2013
70 Агенцијата за супервизија на осигурување издаде Брошура за осигурување во земјоделството Среда, 11 Јули 2012
 
« ПочетокПред123456789СледноКрај »
Страница 7 од 9

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување