Последната промена е направена на:
16 јануари 2018 во 14:33 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
71 Регионален семинар за осигурителни регулаторни тела во Централна и Источна Европа и Централна Азија и Транскавказија за макропруденцијална и групна супервизија Петок, 11 Мај 2012
72 Агенцијата за супервизија на осигурување на Република Македонија домаќин на Регионален семинар за осигурителни регулаторни тела Петок, 04 Мај 2012
73 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Вторник, 03 Април 2012
74 Работна посета во Брисел Понеделник, 19 Март 2012
75 Програма за осигурување од ризик од катастрофи Среда, 04 Јануари 2012
76 Средба со претставниците на Меѓународниот Монетарен Фонд (ММФ) Понеделник, 05 Декември 2011
77 Работилница - Ризично базирана супервизија во осигурувањето Понеделник, 07 Ноември 2011
78 Конференција на ЕВРОПА РЕ, “Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност” Среда, 19 Октомври 2011
79 Посета на претставници на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) Вторник, 18 Октомври 2011
80 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Понеделник, 17 Октомври 2011
 
« ПочетокПред123456789СледноКрај »
Страница 8 од 9

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување