Последната промена е направена на:
19 март 2018 во 13:25 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

finansiska edukacija

Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
81 Работна посета во Брисел Понеделник, 19 Март 2012
82 Програма за осигурување од ризик од катастрофи Среда, 04 Јануари 2012
83 Средба со претставниците на Меѓународниот Монетарен Фонд (ММФ) Понеделник, 05 Декември 2011
84 Работилница - Ризично базирана супервизија во осигурувањето Понеделник, 07 Ноември 2011
85 Конференција на ЕВРОПА РЕ, “Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност” Среда, 19 Октомври 2011
86 Посета на претставници на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) Вторник, 18 Октомври 2011
87 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Понеделник, 17 Октомври 2011
88 Донесени Годишниот извештај за работењето на АСО и Годишниот извештај за осигурителниот пазар во РМ за 2010 година Среда, 29 Јуни 2011
89 Агенцијата за супервизија на осигурување издаде нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот-основано ново друштво за осигурување Петок, 27 Мај 2011
90 Предизвици во хармонизирањето на домашната регулатива и супервизија на осигурувањето со регулативата и праксата на Европската Унија Петок, 06 Мај 2011
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 9 од 10

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување