Последната промена е направена на:
18 јуни 2018 во 08:18 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

finansiska edukacija

Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
91 Посета на претставници на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) Вторник, 18 Октомври 2011
92 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Понеделник, 17 Октомври 2011
93 Донесени Годишниот извештај за работењето на АСО и Годишниот извештај за осигурителниот пазар во РМ за 2010 година Среда, 29 Јуни 2011
94 Агенцијата за супервизија на осигурување издаде нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот-основано ново друштво за осигурување Петок, 27 Мај 2011
95 Предизвици во хармонизирањето на домашната регулатива и супервизија на осигурувањето со регулативата и праксата на Европската Унија Петок, 06 Мај 2011
96 АСО објавува конкурс Петок, 15 Април 2011
97 Соопштение Понеделник, 21 Февруари 2011
98 Издадена нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот Понеделник, 27 Декември 2010
99 Обука за осигурутелни брокери - Прва група 25 - 27.11.2010 и 3 - 4.12.2010 Четврток, 18 Ноември 2010
100 Објавен е правилник за минималните стандарди за пресметка на техничките резерви Петок, 15 Октомври 2010
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 10 од 11

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување