Последната промена е направена на:
19 јуни 2019 во 14:26 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Друштва за застапување
Филтер по наслов 
1 IIIQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 30.09.2018 Среда, 16 Јануари 2019
2 IIQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 30.06.2018 Вторник, 18 Септември 2018
3 IQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 31.03.2018 Вторник, 10 Јули 2018
4 IVQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 31.12.2017 Вторник, 10 Јули 2018
5 IIIQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 30.09.2017 Четврток, 28 Декември 2017
6 IIQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 30.06.2017 Вторник, 24 Октомври 2017
7 IQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 31.03.2017 Вторник, 01 Август 2017
8 IVQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2016 - 31.12.2016 Петок, 23 Јуни 2017
9 IIQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2016 - 30.06.2016 Петок, 18 Ноември 2016
10 IQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2016 - 31.03.2016 Вторник, 16 Август 2016
 
« ПочетокПред12СледноКрај »
Страница 1 од 2

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување