Последната промена е направена на:
23 јуни 2017 во 09:50 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Извештаи на АСО
Филтер по наслов     Прикажи # 
1 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2015 година Петок, 01 Јули 2016
2 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2015 година Петок, 01 Јули 2016
3 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2014 година Среда, 01 Јули 2015
4 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2014 година Среда, 01 Јули 2015
5 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2013 година Среда, 02 Јули 2014
6 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2013 година Среда, 02 Јули 2014
7 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2012 година Петок, 24 Јануари 2014
8 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2012 година Четврток, 20 Јуни 2013
9 Осигурителниот пазар во РМ - III квартал 2012 Среда, 19 Декември 2012
10 Осигурителниот пазар во РМ - II квартал 2012 Вторник, 16 Октомври 2012
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 1 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување