Последната промена е направена на:
19 јуни 2019 во 14:26 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Извештаи на АСО
Филтер по наслов     Прикажи # 
11 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2012 година Петок, 24 Јануари 2014
12 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2012 година Четврток, 20 Јуни 2013
13 Осигурителниот пазар во РМ - III квартал 2012 Среда, 19 Декември 2012
14 Осигурителниот пазар во РМ - II квартал 2012 Вторник, 16 Октомври 2012
15 Осигурителниот пазар во РМ - I квартал 2012 Вторник, 07 Август 2012
16 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2011 година Понеделник, 25 Јуни 2012
17 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2011 година Понеделник, 25 Јуни 2012
18 Осигурителниот пазар во РМ - III квартал 2011 Среда, 04 Јануари 2012
19 Осигурителниот пазар во РМ - II квартал 2011 Понеделник, 14 Ноември 2011
20 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2010 година Вторник, 12 Јули 2011
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 2 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување