Последната промена е направена на:
19 јуни 2019 во 14:26 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Извештаи на АСО
Филтер по наслов     Прикажи # 
21 Годишен извештај за работењето на агенцијата за супервизија на осигурување во 2010 година Среда, 29 Јуни 2011
22 Осигурителниот пазар во РМ - IV квартал 2010 Четврток, 03 Март 2011
23 Осигурителниот пазар во РМ - III квартал 2010 Вторник, 07 Декември 2010
24 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2009 година Петок, 24 Септември 2010
25 Годишен извештај за работењето на агенцијата за супервизија на осигурување во 2009 година Петок, 24 Септември 2010
26 Годишен извештај 2008 година Понеделник, 16 Август 2010
27 Годишен извештај 2007 година Понеделник, 01 Февруари 2010
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 3 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување