Последната промена е направена на:
22 јули 2019 во 10:54 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
Не
268  46%
Да
209  35.9%
Делумно
105  18%

Број на гласачи  :  582
Прв глас  :  Четврток, 18 Февруари 2016 13:51
Последен глас  :  Вторник, 23 Јули 2019 08:36

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување