Agjencia për Mbikëqyrjen e Sigurimeve shpreh keqardhje me banorët e prekur nga përmbytjet që përfshiu Shkupin me rrethinë. Si organ rregullator përgjegjës për tregun e sigurimeve në Maqedoni, Agjencia në këtë periudhë ka ndërmarrë sërë aktivitetesh në bashkëpunim me kompanitë e sigurimeve për të ndihmuar të prekurit nga përmbytjet.

 

 

 

Gjithashtu, të punësuarit e Agjencisë për Mbikëqyrjen e Sigurimeve për shkak të fatkeqësisë natyrore si ndihmë ndërmorën aksion humanitar ku u dhuruan produkte të ndryshme në një nga pikat e Ministrisë së punës dhe politikës sociale e vendosur në SH.F. Kiril dhe Metodi në lagjen Stajkovci. Prej këtu, produktet do të shpërndahen për personat në nevojë.