AGJENCIA PËR MBIKËQYRJEN E SIGURIMEVE, MINISTRIA E FINANCAVE DHE BANKA POPULLORE E MAQEDONISË SHPALL KONKURS PËR FËMIJË DHE TË RINJ TË ARSIMIT FILLOR DHE TË MESËM.

LE TË FESTOJMË DITËN BOTËRORE TË KURSIMEVE ME ANË TË VIZATIMEVE DHE SHKRUARJES TË NDONJË VJERSHE:

KATEGORIA E PARE ME TEMË: KURSIMI
KATEGORIA E DYTË ME TEMË: SIGURIMI

Pjesëmarrësit në konkurs duhet të dorëzojnë:

  • Vepër artistike për pjesëmarrësit nga arsimi fillor; dhe
  • Vepra letrare – poezi për pjesëmarrësit ngaarsimi i mesëm,

tema e zgjedhur: “EDHE UNË MUND TË KURSEJ” ose “ÇFARË DO TË THOTË PER MUA SIGURIMI I AMVISËRISË DHE FAMILJES”.

Afati i fundit për dorëzimin e krijimeve është 28 tetor 2015.

 

më shumë..