Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve (AMS) e ka shtyrë afatin për regjistrimin e trajnimeve për përfaqësues të sigurimeve dhe broker të sigurimeve deri të mërkurën, data 7 shtator 2022. Të gjitha detajet i gjeni në linqet e mëposhtme:

https://aso.mk/sq/obuka/trajnim-per-perfaqesues-ne-sigurim-2/

https://aso.mk/sq/obuka/trajnim-per-ndermjetesues-ne-sigurim/